Онзи ден отидох да взема племенника си от училища, а

...
 Онзи ден отидох да взема племенника си от училища, а
Коментари Харесай

Актьорите от „Господин Х и морето“ – готови за среща в класната стая

 „ Онзи ден отидох да взема племенника си от учебни заведения, а всички деца крещяха: “Това е Господин Х! “, описа Калин Врачански , който гостуваше дружно с актрисата Ина Добрева в. Двамата споделиха, че сериалът освен вълнува учениците, само че и стимулира актьорския състав за срещи в класната стая. „ Срещите на изкуството и киното с децата са извънредно значими. Надяваме се да имаме опция да осъществяваме такава полемика и да беседваме с учениците на такива тематики “, добави Ина, която влиза в облика на безапелационната Невена в новия български сериал „ Господин Х и морето “. Актрисата добави, че за разлика от нея героинята й е доста прецизна и точно тази роля и е дала опция да развие нови качества.
 Господин Х и морето NOVA
„ Всички моменти със Светломир Радев са доста занимателни – приятност е да снимаш с него, тъй като е толкоз занимателен в действителния живот, колкото и пред камера! Друг човек, с който беше извънредно наслаждение да фотографирам, е Васил Банов – играем от години дружно на сцената, а в този момент се срещнахме и на снимачната площадка “, показа Калин Врачански за някои от любопитните тандеми в сериала.
 Калин Врачански NOVA
Как ще реагира Невена на новите образователни способи на господин Христов? Ще се опълчи ли или изцяло ще поддържа нетрадиционния му метод да учи децата на покер? - феновете ще научат в новия епизод на престъпната комедия „ Господин Х и морето “ довечера в 20.00 ч . по NOVA.

- всеки петък от 20:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР